De volgende generatie beveliging!

Er wordt steeds meer gebruikt gemaakt van nieuwe en innovatieve technieken en we spenderen meer tijd online. Zowel op het werk, thuis en op school zijn we steeds meer afhankelijk van computers en de bijkomende techniek. Virusschrijvers weten dit ook en gebruiken inmiddels ook geavanceerde technieken om iemand te besmetten met een infectie. In deze situatie is het belangrijk dat U een product gebruikt dat voorkomt dat indringers op uw computers komen.

eScan is specifiek ontwikkeld om real-time uw machine te scannen tegen indringers en ander gespuis welke proberen uw bankgegevens te stelen, uw data te stelen of gewoon uw computer besmetten om hun product onder de aandacht te brengen. Hieronder vallen maar niet uitsluitend: Virussen, spyware, adware, keyloggers, rootkits, botnets, hackers, spam en phishing. eScan helpt u uw computer vrij te houden van dit soort rotzooi wat op het internet rondzwerft.

Met geavanceerde technieken zoals het eScan Security Network, Advanced Virus Control*, MWL* Technologie, DIRC** Technologie, NILP*** Technologie en uitgebreide heuristische scans houdt eScan uw persoonlijke informatie beschermd en zorgt ervoor dat u veilig kunt internetten, shoppen op internet en uw social media beheren.

Overzichtelijke interface

eScan Anti-Virus is geoptimaliseerd voor snelheid en eenvoud in gebruik. Alle onderdelen van eScan zijn makkelijk bereikbaar vanuit 1 programma zodat u snel instellingen kunt veranderen.

eScan Security Network

eScan cloud gebaseerde Security Network verzameld informatie van miljoenen deelnemende eScan klanten wanneer deze online zijn. Zo kunnen uitbraken van nieuwe virussen snel gevonden en tegengegaan worden zonder dat daar de virus-definities voor geupdated hoeven worden.

Advanced Virus Control

Met de nieuwe Advanced Virus Control technologie en vergevorderde heuristische detectie is eScan instaat het systeem efficient te scannen en detecteert eScan onbekende malware welke continu door virusschrijvers gemaakt wordt. Het houdt tevens alle applicaties die op de computer staan in de gaten om te zien of deze verdacht gedrag tonen, waardoor veel ‘zero-day’ exploits teniet gedaan worden. eScan geeft u ook de optie om bestanden in zijn algeheelheid te blokkeren: Lokaal en over het netwerk.

Veilige modus bescherming

Ongeoorloofde toegang tot de Veilige modus van windows is verleden tijd: eScan is instaat om deze af te sluiten met een beheerderswachtwoord zodat niet iedereen zomaar bij uw bestanden kan.

eScan Rescue mode

Met de eScan rescue mode is het mogelijk om buiten uw windows installatie om te scannen op virussen. Zo kunnen de virussen het scannen niet belemmeren op een bijvoorbeeld reeds geinfecteerde machine.

Spelmodus

Wilt u liever niet gestoord worden tijden het spelen van een spel? eScan begrijpt dat. eScan detecteert wanneer u een spel aan het spelen bent en laat dan ook geen notificaties zien. De beveiliging draait natuurlijk gewoon mee, alleen krijgt u geen meldingen te zien!

Secure Delete

eScan’s Secure Delete functie geeft u de mogelijk om bestanden te vernietigen zonder dat deze ooit terug te halen zijn. Zo kunt u zeker zijn dat deze data nooit meer teruggehaald kan worden.

Geavanceerde Anti-Spam

eScan bezit NILP technologie en uitgebreide filters welke werken op specifieke woorden en zinnen. Met de gecombineerde techniek die eScan gebruikt leert het systeem automatisch uit uw mailgedrag wat spam voor u is en wat niet.

USB Vaccinatie

U kunt uw USB stick(s) beschermen zodat deze niet gebruikt kan worden om virussen te verspreiden.

Verbeterde firewall

De firewall in eScan scant niet alleen inkomend verkeer maar ook uitgaand! U kunt ook handmatig regels toevoegen aan de firewall om bepaalde programma’s geen toegang te geven tot het internet bijvoorbeeld.

Automatische updates

eScan updated zijn virusdefinities vanzelf: en meer. eScan houdt ook in de gaten of er kritische updates zijn van windows en past deze voor u toe: Hiermee voorkomt u dat uw machine geinfecteerd wordt door fouten in het besturingssysteem.

Real-time bescherming

U hoeft uw computer niet dagelijks handmatig te scannen: eScan houdt real-time bij wat er binnenkomt op de computer en scant dit voordat u de kans heeft om dit te openen. Zo kunt u veel tijd besparen!

Technische support

Vanuit de maker van eScan, Microworld, krijgt u 24/7 toegang tot technisch geschoold personeel welke instaat zijn om uw problemen met betrekking tot virussen en eScan op te lossen, zonder enige kosten! Alleen in het engels beschikbaar!

Geavanceerd ouderlijk toezicht

eScan’s vergaande opties voor ouderlijk toezicht biedt nieuwe methodes om uw tieners en kinderen veilig uw computer te laten gebruiken zonder dat u de controle verliest. Zo kunt u uw kinderen beschermen tegen de gevaren en expliciete content die op het internet te vinden is.

Download nu