Voor een gratis scan & clean

Antivirus Toolkit

De eScan Antivirus Toolkit is een GRATIS programa dat het mogelijk maakt om de computer te scannen en dreigingen zoals virussen, spyware, adware en elk ander soort van malware waarmee uw computer besmet is te verwijderen.

De toolkit heeft tevens geen installatie nodig, en kan gewoon uitgevoerd worden vanaf de computer zelf, een USB pendrive of wellicht een CD. De Toolkit is geen on-demand scanner: Dat houd in dat u de MWAV Toolkit gewoon naast een huidige antivirusoplossing kan draaien. De eScan Antivirus Toolkit krijgt ook dagelijks nieuwe updates om bescherming te bieden tegen de laatste virussen en andere besmettingen. De engine wordt ook constant verbeterd voor snellere en betere detectie.

Voor thuisgebruik

eScan Antivirus met Cloud security

eScan Antivirus voor thuisgebruik.

eScan Internet Security met Cloud security

eScan Antivirus voor thuisgebruik plus voorzieningen voor anti-phishing en ouderlijk toezicht.

eScan Antivirus voor Mac OS X

De volgende generatie beveliging voor uw AppleĀ® gebaseerde computer!

Tegenwoordig wordt niets meer ontzien. Waar Mac OS X in het verleden niet interessant genoeg was voor virusschrijvers, is dit de afgelopen jaren veranderd. Doordat meer mensen gebruik zijn gaan maken van Mac OS X hebben virusschrijvers een gedeelte van hun werkzaamheden naar dit besturingssysteem verplaatst om ook daar mensen te infecteren. Er duiken steeds meer virussen op voor Mac OS X.

Daardoor heeft ook een computer voorzien van Mac OS X tegenwoordig een gedegen virusscanner nodig om tegen deze infecties aan te knokken. Daarvoor presenteren wij: eScan Anti-Virus voor Mac OS X. Aangedreven door innovatieve onderdelen houdt eScan Anti-Virus voor Mac OS X uw computer vrij van onderandere spyware, adware, virussen, rootkits, keyloggers en andere bedreigingen. Met de ervaring opgedaan in de afgelopen jaren heeft eScan een product weten neer te zetten wat niet alleen uw computer vrij houdt van besmettingen maar ook snel en efficient zijn werk doet. Tevens is eScan instaat om endpoint security uit te voeren: Het blokkeren van USB apparaten om bijvoorbeeld data diefstal in uw organisatie tegen te gaan.

Voor bedrijven en netwerken

eScan voor het MKB

eScan beveiliging, speciaal gericht op midden- en kleinbedrijf

eScan Corporate Edition

De eScan Corporate Edition is uitgerust met een centraal management console, waarmee u eScan installaties in uw netwerk kunt uitrollen en beheren. De eScan management console is in uw bedrijf dan ook het centrale punt voor alle eScan updates. In deze opzet halen individuele clients hun updates dan niet van het internet, maar vanaf de centrale console.

eScan Enterprise Edition

eScan Enterprise Edition heeft alle voorzieningen van de eScan Corporate Edition plus MailScan for Mailservers voor spam-, phishing- en virusbescherming van uw mailservers.