Stap-voor-stap installatie eScan Internet Security

U dient vooraf eventuele andere virusscanners verwijderd te hebben en het bestand gedownload te hebben naar uw computer en deze openen.

De installatie zal beginnen met het volgende scherm:

Taalkeuze

In dit venster kiest u de installatietaal, en vervolgens op ‘OK’ om te beginnen met de installatieprocedure.

Welkom scherm

U krijgt het beginscherm van de installatie te zien, om door te gaan klikt u op Volgende.

Gebruikersovereenkomst

U krijgt de licentiepagina gezien. Lees deze aandachtig door. U dient akkoord te gaan om eScan te kunnen installeren. Selecteer ‘Ik accepteer de licentieovereenkomst’, en klik vervolgens op Volgende om door te gaan. Als u het niet eens bent met de licentieovereenkomst, kunt u op Annuleren klikken om de installatieprocedure af te sluiten.

Installatielocatie

In het volgende venster wordt u gevraagd waar u eScan wilt installeren. De standaardlocatie is in de meeste gevallen gewoon goed, klik op Volgende om door te gaan met de installatie.

Installatielocatie bevestiging

Het installatieprogramma vraagt nu om een bevestiging van het pad. Als u akkoord bent drukt u op installeren, de software begint nu met installeren en zal een aantal vensters opstarten. Deze kunt u gewoon negeren. Uiteindelijk krijgt u het volgende venster:

Andere virusscanners

Lees de melding. Als er geen virusscanners meer geïnstalleerd zijn kunt u op ‘Ja’ klikken, de installatie gaat dan verder.

Installatie voltooid

eScan is nu geïnstalleerd en de proefversie is zojuist ingegaan. Klik op voltooien om de installatiewizard af te sluiten.